Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mondd el véleményed, tapasztalatod a Receptek minden alkalomra fórumon
részletek »

Receptek minden alkalomra fórum

Írd le véleményed, tapasztalataid a(z) Receptek minden alkalomra fórumon. Kérdezz bátran másoktól! Kellemes fórumozást kívánunk!

Fórum

Itt vagy: recept.tlap.hu » Receptek minden alkalomra fórum
Keresett kifejezés
Keresés
mama2014.04.23. 14:08 | Válaszolok | #69301
mama

:-D:-D mama

Fekete Jánosné!2014.04.23. 14:07 | Válaszolok | #69299
Fekete Jánosné!

interneten megtalálod.üdv:mama

mama2014.04.23. 14:05 | Válaszolok | #69298
mama

Nagyon finom:-) kaják,ételek és gratula Mindenkinek:-)!MAMA

Gasztronómia - a világ konyhái magazin hírek
Bocuse d'Or - A tokaji bor is szerepet kap a magyar csapat ételeiben
Bocuse d'Or - A tokaji bor is szerepet kap... A tokaji bor, a tokaji ecet és a dió is szerepel majd a magyar csapat tál- és tányérelemeiben a Bocuse d'Or nemzetközi szakácsverseny január 24-25-i lyoni világdöntőjén. Széll Tamás séf, a magyar csapat versenyzője a felkészülésről szóló szerdai budaörsi sajtótájékoztatón felidézte, hogy Bocuse d'Or első magyar résztvevőjeként 2013-ban a tizedik helyet sikerült...
Gyulán három napig a méz lesz főszerepben
Gyulán három napig a méz lesz főszerepben Három napig minden a mézről szól Gyulán, ahol péntektől rendezik meg nyolcadik...
Tokaj és Szekszárd volt a nyerő a XIV. Országos Syngenta Borversenyen
Tokaj és Szekszárd volt a nyerő a XIV.... A XIV. Országos Syngenta Borversenyen 399 nevező közül nyerte el a tokaji...
Ági2013.12.05. 17:54 | Válaszolok | #66748
Ági

egy kis gyümölccsel,darabolt kivivel vagy naranccsal még finomabb,

Zsuzsa - Előzmények2013.12.05. 11:38 | Válaszolok | #66743
Zsuzsa

Köszönöm ezt a receptet. Ez a citromhabos pohárkrém mennyei. Mióta az eszemet tudom, citromfüggő vagyok. Töménytelen mennyiségben jöhet :) Valószínűleg, ez lesz a kedvencem :P főleg, ha még nyerek is vele az ELMŰ-ÉMÁSZ receptversenyén egy gyönyörű kávéfőzőt. Remélem sikerül. Még egyszer köszi a receptet, mennyei :)
facebook.com/ElmuEmaszTarsasagcsoport/app_670842539600744

Hirdetés
lesti kinga2013.08.26. 21:09 | Válaszolok | #64648
lesti kinga

citromhabos pohárkrém

15 dkg kekszmorzsa (amaretti puszedliből)
10 ml tejföl
10 ml növényi tejszín
1 db citrom
10 g gyümölcscukor





A tejszínt kemény habbá verjük, és felhasználásig a hűtőbe tesszük.
Összekeverjük a tejfölt a gyümölcscukorral, belereszeljük a citrom héját, és belefacsarjuk a levét.
Az elkészült krémet összeforgatjuk a kemény habbá vert tejszínnel.
A poharak aljára szórunk egy kevés (előzőleg finomra ledarált) amarettit, majd ráteszünk egy kis krémet. Ezt a rétegezést folytatjuk, amíg van a hozzávalókból. A tetejére citromhab kerül, amelyet megszórunk egy kis amarettivel (mintha finom kakaóporral hintenénk be).
Fogyasztás előtt min. 2 órát hűtőben pihentetjük, hogy az ízek kellőképpen összeérjenek.

költség:
400 Ft
költség egy főre:
200 Ft
elkészítettem:
4 alkalommal

Ákos2011.09.01. 11:04 | Válaszolok | #45735
Ákos

Sziasztok
nemrég az egyi ktv műsorban láttam egy jó piritós receptet de ey két hozzávaló kimaradt és a segitségeteket kérném hátha valaki ismeri az összes hozzávalót, amit tudok:
néhány chili paprikát meggrillezünk majd a héját leszedjük, s persze kimagozzuk, olyan néhány kanál (5-4) olivaolajba a meghámozott és kimagozott paprikadarabokat beletesszük, és valamit szórunk bele csak nemtudom mit, majd a mozzarellát lecsöpogtetjük só bors majd az olivaolajos chilipaprikás szósszal a nagyobb darabokra vágott mozzarellát összekeverjük, s majd pirított kenyerekre rárakjuk a mozzarellát és a olivaolajos chilis szósszal megcsöpögtetjük.
a segitséget előre is köszönöm

bercuka2011.08.13. 17:21 | Válaszolok | #44883
bercuka

Segitsetek olyan kemény a téliszalámi hogy nem lehet szeletelni.Hogy tudnám megpuhitani. ha tudtok segitsetek. Kösz

Magdi - Előzmények2011.04.04. 08:27 | Válaszolok | #40242
Magdi

70 dkg liszt, 5 dl joghurt /Cserpes/ 2tojás 5 dkg vaj,só , 2 kiskanál szódbikarbóna ez a kenyér hozzávalói. A töltelék 20 dkg Ricotta sajt,fél kg.feta sajt, 2 nagy mozarella golyó 1 tojás. A tésztát összegyúrjuk, pihentetjük 20 percig.Lisztezett deszkán a tészta felét kerekre nyujtjuk, rátesszük a sajtos tölteléket, összecsipkedjük az ujjunkkal és 220 fokos előmelegitett sütőben megsütjük 15-20 perc alatt. Balázsy Panna előétele vacsoracsata RTL klub

Fekete Jánosné2011.01.08. 17:02 | Válaszolok | #34607
Fekete Jánosné

Nem találom a receptek között Balázsi Panna sajtkenyerét. Küldjétek el feketekonyv@gmail.com címre. Köszönöm: Feketéné Irén

Új hozzászólás küldés

*
Neved
*
Üzeneted
15000 karaktert írhatsz még
Kép
(.jpg, .gif, .png formátum)
Küldés
Tuti menü